Använd en bra automatskruvdragare

Om du monterar stora volymer med gips eller trä, så är det bra att använda dig av en automatskruvdragare. Med en automatskruvdragare går detta jobb snabbt och lätt och det är dessutom ett ergonomiskt sätt att jobba på. Hos Ergofast kan du hitta olika skruvautomater och skruvdragare. De har alla en hög prestanda och en låg vikt.

Det finns en bra gipsskruvdragare, som är pneumatisk, som innebär att den drivs med hjälp av tryckluft. Den ansluts till en powerlite-kompressor. Denna kompressor är tyst och kompakt och kan leverera 8 bar så väl som 20 bar.

En automatisk skruvdragare är bra att ha

Det är rätt smidigt att ha en automatskruvdragare, så att ditt jobb går snabbt och lätt utan problem. Du sparar även på dina armar och axlar när du använder dig av denna. Hos Ergofast finns det flera olika modeller av skruvdragare, som alla kan anslutas till den kompressor de även erbjuder. Denna kompressor är även kompatibel med flera andra verktyg som detta företag har att erbjuda. Det finns bland annat spikpistoler samt olika handverktyg.

Ergofast har satsat en hel del på detta med att vara ergonomiska och erbjuder därför olika verktyg och maskiner som är skonsamma mot din kropp samt att de är enkla att hantera.

Bra och ergonomiska produkter

Hos Ergofast finns det en hel del bra produkter att få fatt på. Bland annat erbjuder de infästningslösningar och verktyg för effektivt byggande. Hos dem kan du bland annat hitta MAX luft-, gas- och batteridrivna handverktyg samt även MKTs infästningssortiment för solid och sprucken betong, Mefas smidiga installationssystem, Holz Technics infästningar, beslag, tejper och spärrar och olika verktyg för träbyggnation.